Grafisk outsourcing

Retusch för E-com

Fördelar med e-com outsourcing

Kort leveranstid

För webshoppar med många bilder handlar det ofta om att få en snygg bild publicerbar så snart som möjligt. Vanligtvis är kundens önskemål att produkterna får en identisk bakgrund och att uppenbara skavanker, såsom större veck och smuts justeras.

Hög volym och lågt pris

Med kapacitet för stora volymer och korta ledtider har Mindworking Asia skaffat sig en naturlig position som marknadsledande i Skandinavien på retusch till E-handlare. Våra kunder, vare sig de har flera olika leverantörers produkter som måste harmoniseras eller sina egna brands som ska uppfylla företagets grafiska profil har Mindworking Asia erfarenheten och kompetensen för kvalitativa leveranser i mängder, varje dag.

Toppkvalitet

250 ytterst kompetenta grafiker som har många års erfarenhet av att leverera bilder till Skandinaviens största detaljhandlare och grossister säkerställer att bildspråk är på samma nivå som om de hade vänt sig till en etablerad lokal aktör.

Hela paletten

Vi gör allt från friläggningar till avancerad retusch, eller varför inte låta oss ändra färgen på era produkter digitalt istället för att lägga tid och pengar på att fotografera alla produkter i dess olika färger? Fler och fler kunder ser de stora vinsterna, inte bara i pengar utan även i nedkortade ledtider, när det kommer till att låta oss omfärga deras produkter.

Automatiserat bildflöde med API-integration

Mindworking Asia erbjuder anpassade flöden där vi bygger API-integration för backend i din onlinebutik. I praktiken betyder det att du laddar upp bilderna till vårt system, som vi sedan bearbetar och skickar direkt till bildarkivet i onlinebutiken när de är redo.

Öka konvertering för din webshop

Vi har märkt att outsourcing av bildredigering till Mindworking Asia för många webshoppar är en unik möjlighet att frigöra en betydande mängd av de anställdas tid och energi. Det finns inget behov för dem att spendera tid på kvalitetskontroller eller korrigeringar.

Och när butikens produkter presenteras med perfekta bilder ökar konverteringsgraden.
Kontakta oss för att lära dig mer om de integrationer och plattformar vi stöder och våra priser.

 ..eller ring +46 704 98 78 58
Svenska