Mindworking Asia retuscherar hud på modeller

Retuschering och bildbehandling

Retuschering och justering av färger, kontrast och ljusstyrka är exempel på digital bildbehandling som får dina bilder att framstå som skarpa, detaljerade och harmoniska.

Retuschering av modeller

Modemagasinens omslag pryds ofta av fotomodellers perfekta yttre, där inget sitter fel och huden är perfekt slät.
När modellens hud behöver finjusteras, när kläderna ska slätas ut och när ljuset måste vara perfekt skickar många klädföretag, veckotidningar och fotografer sina ”råbilder” till Mindworking Asia för behandling.

Retuschering av smycken

Reklambilder för smycken har oftast också genomgått en ”förvandling” genom retuschering, eftersom guld och silver ofta har repor eller orenheter som kräver retuschering för att se rena och attraktiva ut. När smycken fotograferas tenderar ädelstenarna ofta att se ”platta” ut eller att avge ett annat sken utan retuschering.

Retuschering av textilier och andra element

Att ändra formen på en soffa eller tygets struktur, eller att byta trä mot metall är en mycket kostsam affär för möbelindustrin. Det behöver det inte vara, eftersom bilder av tygproverna samt de olika element som ska bytas ut räcker för att Mindworking Asia ska kunna retuschera bilderna. Därmed behöver möbeln inte heller tillverkas förrän den är såld

Vi erbjuder även inkopiering av hals i kläder, färganpassning av produkter, färgändring på textilier samt mycket annat.

Eftersom vi har över 250 anställda grafiker kan vi producera dina bilder snabbare än du är van vid. Vi kan leverera avancerad retuschering till våra kunder inom 24 timmar. Vi arbetar i treskift och har därmed möjlighet att utnyttja dygnets alla timmar – även när vi sover i Skandinavien. Under de senaste åren har vi retuscherat bilder åt Skandinaviens allra största modehus, förlag, reklambyråer och fotografer. Våra kunder har uppnått besparingar på ända upp till 85 % jämfört med det timpris som de har betalat tidigare.

Fördelar | outsourcing av retuschering:

  • Retuscheringen utförs av specialiserade grafiker med många års erfarenhet
  • Uppdragen produceras enligt mottagna riktlinjer och specifikationer
  • Det är snabbt och enkelt att beställa, och du kan kontrollera din orderstatus löpande
  • Fasta, låga priser
  • Överför och hämta direkt på webbplatsen
  • Fakturering en gång i månaden
  • Öppet dygnet runt, måndag till fredag
  • 100 % skandinavienägt företag

Kontakta oss nu