Friläggning av jackor från Mindworking Asia


Friläggning av bilder

Mindworking Asia har sedan verksamheten startades för över tio år sedan producerat flera miljoner friläggningar. Med den erfarenheten levererar vi marknadens mest exakta friläggningar.

Friläggning av produktbilder

Vi sysselsätter ett rutinerat team av grafiker som är utbildade för att utföra exakta friläggningar i Adobe Photoshop på mycket kort tid. Vi utför allt från enkla friläggningar av produkter till avancerade friläggningsuppdrag. Det kan vara modeller med stort hår, cyklar eller andra komplicerade bilder, och du kan självklart få bilderna levererade med klippmarkering, maskering samt med eller utan bakgrund i önskade filformat. Kort sagt produceras bilderna efter dina specifika önskemål och till avtalad leveranstid.

Friläggning av bilder till onlinebutiker

Många onlinebutiker använder våra tjänster, och har därför utvecklat en produkt som vi kallar för webclip. Webclip är särskilt effektiv för produkter till försäljning som visas i onlinebutiker. Tack vare våra utvecklade tekniker kan vi leverera sådana bilder till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Inkopiering av nacke

Vi erbjuder naturligtvis även efterbehandling av bilderna. Behöver du inkopiering av nacke i kläder, utjämning av broschyrer, retuschering av modeller till lookbooks, färganpassning och färgändring på textilier har Mindworking stor erfarenhet även här.

Med över 250 anställda i produktionen har vi möjlighet att producera ett stort antal bilder om dagen utan att det går ut över kvaliteten eller leveransen av arbetet. Du kan överföra och hämta bilder på vår webbplats, se realtidsstatus på pågående uppdrag, skicka meddelanden till produktionen i Bangladesh eller till kontoret i Sverige eller visa din orderhistorik direkt på webbplatsen. Det svenska kontoret garanterar högsta kvalitet och smidig orderhantering, och leverans i tid är en självklarhet!

Det är enkelt att lägga ut friläggningar och grafiskt arbete till Asien – när du låter Mindworking Asia sköta jobbet.

Fördelar | outsourcing av friläggningsuppdrag:

  • Uppdragen utförs av grafiker med expertkunskaper inom friläggning och maskering
  • Leverans med klippmarkering, maskering, med eller utan bakgrund och i önskade filformat
  • Enkel och snabb beställning, där du löpande kan kontrollera orderstatus
  • Leverans inom 24 timmar
  • Vi erbjuder fasta och låga priser
  • Överför och hämta direkt på webbplatsen
  • Fakturering en gång i månaden
  • Öppet dygnet runt, måndag till fredag
  • 100 % skandinavienägt företag

Kontakta oss nu